Dr Feko


Osnivač web sajta DrFeko.com je 
Dr Fehmija Fetahović, poznatiji kao Dr Feko, specijalista ginekologije i akušerstva. Rođen  1968. u Prijepolju. Završio Medicinski fakultet u Beogradu 1994. Specijalizirao ginekologiju i akušerstvo 2001. u Beogradu na Institutu za ginekologiju i akuserstvo Klinickog centra Srbije

Reproduktivno zdravlje mladih je oblast kojom se najviše bavio kroz angažman u nevladinim organizacijama RODA i CAZAS, međunarodnim organizacijama IRD i UNICEF, kao i specijalizovanim komisijama i radnim grupama (Nacionalna Komisija za reproduktivno zdravlje i Radna grupa za izradu “Standarda kvaliteta usluga za mlade”, Nacionalno koordinirajuće tijelo za HIV/AIDS).Živi u Crnoj Gori,  u  Baru, gdje radi u svojoj privatnoj  GEA MEDICAL.

Sta Dr Fetahovic kaže:

2011 sam odlučio da svoje znanje i iskustvo podjelim sa većim brojem ljudi. Web sajt se nametnuo kao najbolje riješenje u mojoj namjeri. Počelo je bez nekih velikih očekavanja, ali se ubrzo razvila jedna odlična priča. Posjetioci sajta su svakim danom bili brojniji, a interakcija sa njima mi je donosila posebno zadovoljstvo. 

A zašto baš sajt? Pa kad imate drage ljude oko sebe koji vas nagovaraju da radite dobre stvari …

©2011-2018 Dr Feko - Prica o zdravlju. Podrzan od GEA MEDICAL. Sva prava zadrzana.