PITAJTE GINEKOLOGA

Koliko god se trudimo da napišemo zanimljive tekstove ili postavimo prave video snimke, mislimo da i dalje postoje pitanja na koja nema odgovora u sadržajima na ovom i sličnim sajtovima.

Nekada je teško postavljati pitanja jer nije lako objasniti svoj problem. Komplikovano je.

Komplikovano je otkriti svoje neznanje. Strah nas je šta će da pomisli neko koga pitamo o nama , ako ga to pitamo.

Glupo je da ga to pitam. Pa to niko ne pita. Da je to neko pitao već bi se o tome pisalo…itd,itd.

NEMA GLUPIH PITANJA. Pitajte najjednostavnije i najprostije, koristite rječnik kojim govorite. Koristite priliku da pitate nekog ko živi u vašoj sredini i govori istim jezikom. Poznaje žargon.

Kako će te postaviti pitanje na ovom sajtu?

Pitajte ginekologaJednostavno pošaljite pitanje klikom na kontakt ili u unesite pitanje u komentar. Naravno pitanja su anonimna i ne brinite , dajte ideju i pokrenite temu o kojoj ćemo pisati. Ako ne budemo znali odgovore – i mi cemo nekoga pitati.

Po onoj čuvenoj narodnoj … KO PITA NE SKITA.

 

 

 

2,739 Responses to PITAJTE GINEKOLOGA

 1. Jelena Markovic says:

  U braku sam sa paeaplegicarem. Zeleli bi smo jos jedno dete( imamo vec jednu devojcicu koju smo dobili pre suprugove povrede) ali strahujemo da li zbog njegovog stanja beba moze da ima neke deformitete. U kolicima je vec 7 godina.

 2. bane says:

  Da li promene na telu moraju da se osete u pocetku trudnoce i posle koliko vremena pocinju da se osecaju tj.u kojoj nedelji

 3. Zbunjena says:

  Imam 19 godina, planiram prvi put stupiti u seksualni donos. Zanima me da li se umjesto lubrikanta moze koristiti obicna krema ili djecije ulje, zajedno sa kondomom?

 4. Uplasena says:

  Imam 14 godina.Kada sam imala 13 ipo masturbirala sam odredjenim predmetom gurajuci ga u rupu od himena.Ono sto mi sad predstavlja problem jeste to da li sam mozda ostetila matericu i bojim se da ce to uticati na moju plodnost.Inace prvu menstruaciju sam dobila sa 12 ipo godina
  Molim za pomoc!

 5. ana says:

  postovani,
  za vrijeme odnosa nam je pukao kondom. bio je to 28. dan mog menstrualnog ciklusa (koji traje 28 do 32 dana). danas je 30. dan ciklusa, menstruaciju jos nisam dobila, a imam uobicajene simptome pms-a, koji su poceli jos 3 dana prije odnosa. kakve su sanse za trudnocu? i da li u ovom slucaju postkoitalna kontracepcija ima smisla s obzirom da se odnos nije dogodio za vrijeme plodnih dana? zahvaljujem unaprijed na odgovoru.

 6. maja says:

  Postovani. U 5 sam nedelji trudnoce i ginekolog mi je na ultrazvuk video ispod meske dvije hipoehogena formacije 1×1. Rekla mi je da mirujem i dala mi je ultrogestan200mg 2x na dan. Zanima me sta mi moglo to da bude jel nesto opasno.

 7. mala says:

  Poštovani,
  Da li se može zatrudnjeti ako dečko samo navlaži spolovilo slinom i obriše ruke te stavi prst u moje spolovilo, znači nije bilo nikakvog drugog kontakta tj. spolnog odnosa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Arhiva