Oglašavanje / Donacije

Kao što možete vidjeti, DrFeko.com je veoma ozbiljan, sveobuhvatan i veoma kvalitetan i respektabilan web portal koji se bavi temom ZDRAVLJA.

Tim koji stoji iza web sajta DrFeko.com čine stručnjaci iz oblasti medicine, vec dokazani i priznati po svojoj uspješnosti, iskustvu i znanju. Svi zajeno, redovno pružaju korisne informacije svojim posjetiocima.

Još jedna bitna karakteristika koja DrFeko.com cini drugacijim i mnogo kvalitetnijim od slicnih web sajtova, jeste mogucnost kontakta tj. interakcije sa posjetiocima. Na svako postavljeno pitanje, nas tim se trudi da ponudi kvalitetan, konkretan i strucan odgovor.

  • Oglasavanje i promocija na sajtu DrFeko.com

    Web portal DrFeko.com je idealno mjesto za vašu promociju. Kao jedan od najposjecenijih web portala te vrste na Balkanu, sa oko 15.000 posjeta mjesečno, DrFeko.com osim klasičnih vidova internet oglašavanja, nudi i sofisticirane i najmodernije načine marketinga putem socijalnih mreža, video postova i sl.

    Korisno je imati u vidu, da većinu nasih posjeta cine žene (84.4%), svih starosnih dobi, a dobro je poznato da su žene najbolji konzumenti i potrošači, a takodje najbolje prepoznaju kvalitet proizvoda i usluga.

    Stojimo na raspolaganju za sva dodatna pitanja i informacije.

  • Donacije

    Moguće je i donirati web sajt DrFeko.com putem online uplate (putem najsigurnijeg on-line servisa PayPal). U saradnji sa UK kompanijom BrtitishDotCom ltd, postavili smo u krajnjem desnom meniju – na dnu, dugme za doniranje (Donate). Sada svako ko ima karticu ili svoj PayPal racun, moze lako i brzo donirati sajt DrFeko.com. Svaka donacija svakako puno doprinosi daljem razvoju ovog web portala.

Koja god od varijanti vam se ucini privalcnom, budite slobodni da nas kontaktirate.

©2011-2018 Dr Feko - Prica o zdravlju. Podrzan od GEA MEDICAL. Sva prava zadrzana.