Oglašavanje / Donacije

Kao što možete vidjeti, DrFeko.com je veoma ozbiljan, sveobuhvatan i veoma kvalitetan i respektabilan web sajt koji se bavi temom ZDRAVLJA. Nas tim koji stoji iza web sajta DrFeko.com čine izuzetni stručnjaci, vec dokazani i priznati po svojoj uspješnosti, iskustvu i znanju. Svi zajeno, trudimo se da redovno donosimo i pružamo korisne informacije svojim posjetiocima. Još jedna bitna karakteristika koja DrFeko.com cini drugacijim i mnogo kvalitetnijim od slicnih web sajtova, jeste mogucnost kontakta sa posjetiocima i to direkno / ili putem komentara, maila, i sl. Na svako postavljeno pitanje, nas tim daje kvalitetan, konkretan i strucan odgovor.

Redovno odrzavanje ovako ozbiljnog web sajta iziskuje velike troskove. I pored naseg velikog entuzijazma i zelje da podjelimo svoje znanje i informacije sa svim korisnicima interneta, ponekad je veoma tesko realizovati sve ideje i planove koje imamo.

 1. Oglasavanje na sajtu DrFeko.com
  Svaka kompanija ili organizacija cije se pojavljivanje na nasem web sajtu moze smatrati vrstom reklame odnosno marketinga. Smatramo da ima puno takvih kompanija koje mogu naci svoj interes oglasavanjem na nasem web sajtu, obzirom na broj posjeta kao i strukturu nasih posjetilaca. Uslovi i cijene za oglasavanje (pdf format, 1.5MB)
 2. Prijatelji sajta DrFeko.com
  Kompanije, organizacije ili pojedinci koji jednostavno zele pomoci nasem projektu, imaju ili nemaju dodirnih tacaka sa temama koje obradjujemo, ali se njihovo pojavljivanje na nasem sajtu ipak moze smatrati nekim vidom reklame. Uslovi i cijene za prijatelje sajta (pdf format, 1.5MB)
 3. Donatori / Sponzori sajta DrFeko.com
  Kompanije, organizacije ili pojedinci koji zele pomoci nas projekat bez ikakvih daljih zahtjeva. Mozete skinuti (download) ovdje Pismo Donatorima (pdf format, 1.2MB) ili ga procitati na ovoj strani: Molba za Sponzorstvo / Donaciju
 4. Online Donacije
  Od sada je moguće donirati web sajt DrFeko.com putem online uplate (najsigurniji online platni servis PayPal). U saradnji sa UK kompanijom BrtitishDotCom ltd, postavili smo u krajnjem desnom meniju – na dnu, dugme za doniranje (Donate). Sada svako ko ima karticu kojom moze plaćati putem interneta i/ili ima PayPal account, moze lako i brzo donirati sajt DrFeko.com.

Koja god od varijanti vam se ucini privalcnom, budite slobodni da nas kontaktirate. Mi cemo svakako voditi racuna da se svima oduzimo i zahvalimo na pravi nacin.

©2011-2018 Dr Feko - Prica o zdravlju. Podrzan od GEA MEDICAL. Sva prava zadrzana.

Skip to toolbar