O NAMA

Veb sajt DrFeko.com je 2011. godine je osnovao Dr Fehmija Fetahović, poznatiji kao Feko, specijalista ginekologije i akušerstva. Njegova osnovna ideja je bila da svoje znanje i iskustvo podijeli sa svima kojima bi ono bilo od koristi. 

Slogan pod kojim je ovaj veb sajt prepoznatiljiv je  Priča o zdravlju, koji predstavlja suštinu njegove svrhe. Jer, zdravlje je najvažnije, ono je jedina stvar koju ne možete kupiti, i osnov za sreću i blagostanje. 

Ubrzo nakon osnivanja veb sajt DrFeko.com je počeo da postiže izuzetan uspjeh. Veliki broj posjetilaca, ogroman broj pitanja i komentara jednostavno je zahtijevao da se uradi nešto novo, mnogo veće i sveobuhvatnije. 

Zahvaljujući izvanrednom timu koji je okupio izuzetne i renomirane medicinske radnike, DrFeko.com danas predstavlja profesionalni veb sajt na kome se mogu naći korisne informacije o zdravlju. U moru informacija koje kruže Internetom DrFeko.com objavljuje prije svega kvalitetne i pouzdane informacije, ali pruža i mogućnost kontakta sa posjetiocima.

DrFeko.com je takođe veb sajt iza koga stoje profesionalci u dijelu njegovog održavanja, razvoja i marketinga. Oni su dBO Advertising Agency©2011-2018 Dr Feko - Prica o zdravlju. Podrzan od GEA MEDICAL. Sva prava zadrzana.

Skip to toolbar